Relatietherapie Brugge

Relatietherapie Brugge?

Relatietherapie Brugge, ben je daar naar op zoek, omdat het gevoel, de intimiteit of het vertrouwen weg is in je relatie? De relatietherapie is gebaseerd op EFT (Emotinally Focuses Therapy) en bewustzijn inzichten. De therapie van Jouw Liefde is een (her)ontdekking van jezelf, je partner en jullie samen als koppel.

Wanneer relatietherapie?

De behoefte ontstaat vaak wanneer jij, je partner of beiden het gevoel hebben dat het niet helemaal goed zit in jullie relatie. Je hebt de indruk dat jullie uit elkaar groeien. Ook een ingrijpende gebeurtenis in jullie leven kan de behoefte aan relatietherapie oproepen.

Waarom online?

In de praktijk is het niet altijd makkelijk om agenda’s op elkaar af te stemmen of om je partner mee te krijgen naar een relatietherapeut. De relatietherapie van Jouw Liefde helpt jullie in je eigen tempo, waar en wanneer jullie willen. Heb je toch hulp nodig, dan mag je vragen stellen aan onze ervaren relatietherapeuten, die zelf liever spreken over relatiecoaches.

Geen wachttijd

De methodiek van Jouw Liefde is zo opgebouwd dat je direct aan de slag kunt.

Hoe werkt relatietherapie Brugge?

De online relatietherapie van Jouw Liefde bestaat uit 13 stappen, welke zijn verdeeld over 3 delen. Je leert patronen herkennen, erkennen en doorbreken. De therapie is vergelijkbaar met 15 sessies bij de relatietherapeut. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn:
Hechting, emotieregulering, communicatie, omgaan met kritiek, conflicten, angsten, verbinding, intimiteit en seksualiteit.

Wat kost het?

Voor € 147,50 heb je één jaar onbeperkt toegang tot de relatietherapie van Jouw Liefde.
Nadat je hebt betaald ontvang je een unieke inlogcode die jij en je partner beiden kunnen gebruiken. Zo kunnen jullie samen of individueel aan de slag.
online relatietherapie
Liefdevolle intieme relatie

Relatiecoaches

Mijn naam is Martin en ik ben een van de contactpersonen bij eventuele vragen.
Afhankelijk van je vraag, beantwoord ik deze of ik breng je in contact met mijn collega’s in jouw regio.
EFT Relatietherapie Turnhout

Effect van de therapie?

De relatietherapie van Jouw Liefde laat je eerst kijken naar jezelf. Dit zorgt ervoor dat je voor jezelf helder krijgt wat jij wil en verwacht van je relatie. Als jullie besluiten om samen verder te gaan, is het voor jullie beiden duidelijk wat de verbeterpunten zijn. In deel 3 van de therapie krijgen jullie handvaten waarmee je patronen kunt doorbreken, zodat jullie kunnen bouwen aan je relatie. Het bouwen aan je relatie stopt nooit, met behulp van Jouw Liefde kom je samen verder.

Relatietherapie Brugge? Het gaat om Jouw Liefde!