Relatieproblemen OPLOSSEN!

Hoe relatieproblemen oplossen?

Relatieproblemen oplossen? De ruzies, leugens, ontrouw, negativiteit, respectloosheid, agressie, het onbegrip, gebrek aan affectie en intimiteit of sleur, jij bent er helemaal klaar mee. Er dient iets te veranderen in jullie relatie. Een relatieprobleem oplossen vraagt inspanning van beide partners. De online relatietherapie van Jouw Liefde kan hierbij helpen.

Duidelijkheid door online relatietherapie

Zelf doen

De online relatietherapie van Jouw Liefde kunnen jullie zelfstandig doorlopen. In 13 stappen wordt duidelijk ‘OF’ een ‘SAMEN’ (nog) mogelijk is en ‘HOE’ jullie dit kunnen bereiken.
Zijn er tijdens het doorlopen van de online relatietherapie vragen over één van de 13 stappen, dan mag je die kosteloos stellen aan je vaste relatiecoach.

Starten met de online relatietherapie?

Het begint met het bestellen van de online relatietherapie.  Na de betaling ontvang je binnen 5 minuten een inlogcode en de contactgegevens van jullie vaste relatiecoach. Met deze informatie kunnen jullie direct starten met de online relatietherapie.

Liever begeleiding door relatiecoach (additioneel)

Als aanvulling op de online relatietherapie is het mogelijk om samen of individueel één of meerdere stappen te doorlopen onder begeleiding van je vaste relatiecoach. Het inschakelen van je vaste relatiecoach kan direct vanaf het begin of na het doorlopen van één of meerdere stappen.
Het tarief voor de gesprekken met de relatiecoach is € 125,- inclusief BTW per gesprek van maximaal 1,5 uur. Dit reken je direct af met de relatiecoach.

Wat kost online relatietherapie?

Voor € 179,- inclusief BTW hebben jij en je partner één jaar onbeperkt toegang tot de online relatietherapie van Jouw Liefde.

Vragen over relatieproblemen oplossen met van de online relatietherapie?

Heb je vragen over de opbouw van de online relatietherapie of over relatieproblemen oplossen met de relatietherapie van Jouw Liefde? Stel ze via WhatsApp aan de medewerkers van onze servicedesk.
Relatieproblemen oplossen? Het gaat om Jouw Liefde!