Reviews Jouw Liefde

Resultaat

De reviews die je leest zijn vertrouwelijk geplaatst met toestemming van de koppels.

Frans en Liesbeth

Met behulp van de online Relatietherapie van Jouw Liefde gaat het nu een stuk beter met ons. Dat merken we aan alles. We hebben besloten om samen verder te gaan. De therapie bevelen zeker aan, omdat het ons ontzettend geholpen heeft. Het heeft een mooie lijn in de opbouw: van niets tot iets. Ik vond de online modules erg waardevol. Dat alles gaf een nog beter inzicht.

Sandra

Ik wil mijn relatie echter niet kwijt. Tijdens de online Relatietherapie heb ik inzichten gekregen in onze relatie, ondanks dat mijn partner niets van relatietherapie wilde weten. Ik weet nu precies wat ik niet meer moet doen en zeggen. Ook heb ik vaardigheden geleerd hoe het dan wel moet. Het gaat nu erg goed tussen ons. Ik ben blij dat deze kleine investering ons zoveel heeft gebracht.

Yvonne

Het vreemdgaan van mijn man heeft in eerste instantie mijn eigen onzekerheden versterkt. En waarschijnlijk was het zonder relatietherapie alleen maar bergafwaarts gegaan. Of het had heel lang geduurd, voordat ik daar was waar ik nu sta. Deze ervaring heeft mij uiteindelijk met behulp van de online relatietherapie meer zelfverzekerdheid gegeven.  Wat het leven mij ook gaat brengen, ik weet dat ik het aan kan.

Charlotte en Jef

Ik heb het online-programma gekocht. In eerste instantie volgde ik de therapie alleen, maar later werd Jef er ook benieuwd naar. We waren wel goede vrienden van elkaar. Maar we misten ‘iets’. En zoals gebruikelijk is om te denken dat met de tijd alle relaties de passie verliezen, dachten ook wij dat dit iets was, wat we moesten aanvaarden. Zonder de therapie leefden we nog steeds in frustratie en destructief gedrag. Je weet dat je iets wel kunt voelen, maar het gebeurt niet met de persoon om wie je geeft. Maar dat is niet hoe het hoeft te gaan. Soms kijk ik nog terug in mijn aantekeningen en ben ik blij dat ik de eerste stap heb gezet. Dank je wel Jouw Liefde!

Ella

In onze relatie was al zes jaar lang praktisch geen intimiteit, seks en genegenheid meer. Na tientallen boeken, therapeuten
en workshops, had ik het bijna opgegeven. Totdat een vriendin mij Jouw Liefde voorstelde. Sinds we met de online Relatietherapie werken, zijn de veranderingen ongelooflijk. Wat wij geleerd hebben, heeft ons dichter bij elkaar gebracht dan ooit.

Jouw review

Jij mag je review sturen naar servicedesk@jouwliefde.nl.