Veel gestelde VRAGEN

Veel gestelde vragen

We krijgen regelmatig vragen. De meest gestelde willen we met je delen.

Werkt de relatietherapie altijd?

Geen enkele relatietherapie is een wondermiddel. Een relatie bestaat uit twee unieke personen en daardoor zijn geen twee relaties hetzelfde. Wanneer beide partners de relatietherapie serieus nemen en er tijd aan willen besteden, heb je het meeste kans op succes.

Hoe lang duurt de relatietherapie?

Een relatietherapie heeft geen einddatum, want zolang je een relatie hebt blijf je er aan bouwen. Doordat negatieve patronen worden doorbroken gaat het steeds makkelijker en blijf je groeien als mens. Om het basistraject van de online relatietherapie te doorlopen heb je minimaal 3 maanden nodig.

Waarom heeft elke stap een doorlooptijd?

Het is de bedoeling dat je alles goed op je laat inwerken, de tijd neemt om te overdenken, je gedachten en gevoelens op te schrijven en dan verder te gaan. Het is geen invuloefening en klaar, het is de bedoeling dat je bij jezelf te rade gaat wat jij wilt, voelt en verwacht.

Moeten we nog naar een fysieke therapeut?

De online relatietherapie van Jouw Liefde is zo gemaakt dat je geen fysieke relatietherapeut nodig hebt. Door alle 13 stappen grondig te doorleven en doorvoelen kom je steeds dichter bij jezelf om te groeien tot een betere partner en zo te bouwen aan je relatie.

Wat is het effect op mij als individu?

Het mooie van de methodiek van Jouw Liefde is dat jij als mens groeit. Je leert jezelf beter kennen en begrijpen.

Vragen stellen

Mochten er toch nog vragen zijn over de therapie, dan mag je die altijd stellen aan onze Servicedesk waar deskundige relatietherapeuten je vraag beantwoorden.